2014. április 30., szerda

Szerzeményeink

Ahogy azt a korábbi bejegyzés végén ígértem, megmutatom nektek az eddig beszerzett kelengyéket. Nagyon sok holmit szereztünk be egy kedves ismerőstől. Ezek szinte a teljes kelengyelistát lefedik. A teljesség igénye nélkül, elsősorban képekben mutatom be nektek mindezt.

A kiságy és tartozékai

Ágyneműtartós kombiágy, kókuszmatraccal, ami később átalakítható ifjúsági ággyá. Még a pelenkázó szivacs hiányzik, illetve lepedőt kell még venni hozzá.



Van hálózsákunk, kisebb, nagyobb, vastagabb, vékonyabb:




Van egy komplett szettünk, amiben van rácsvédő, ágynemű, rácsra akasztható tároló:


Az ágyra rögzíthető forgó is meg van már:



A babakocsi

3 in 1, vagyis van hozzá hordozó, mózeskosár, és sportrész. Mindegyikhez tartozik lábzsák, így téliesíthető, és van még egy pelenkázótáska is. A váz összecsukható, nem túl nehéz.



Pelenka ügyileg kicsit le vagyunk maradva. Egyenlőre csak néhány nedves törlőkendőt vettünk, kipróbálásra, és van jó pár darab textilpelenkánk is.



A fürdetéshez szükséges felszerelés is hiányos még. De van már kádunk, ami formatervezett, illetve van kétféle kifogónk is.




A babaruhákból is rendelkezünk már "néhánnyal". 

Van itt minden: body (rövid-, hosszú ujjú), tipegő (rövid-, hosszú ujjú, lábfejes vagy anélkül), pulcsi, nadrág, póló, szettek, zoknik, harisnya, kis cipők (kint, benti). Van napozó, overall és bundazsák is.  A méretek az 56-tól 68-ig terjednek. Sapkánk is van pár, de még abból venni kell, mert újszülöttre való nincs megfelelő.





A kiságy ágynemű tartója és fiókjai lettek a tárolók, nem vettünk külön szekrényt a babaruháknak:




Az egyéb dolgok közül légzésfigyelőnk és mellszívónk van:





Az etetéshez szükséges dolgok még hiányosak, azzal még várunk.

Már fejben megvan, hogy miben hozzuk haza a picit, de összeállítva még nincs. (Még korai, és még nem is teljes)

Azok, amik majd nekem kellenek, na azok nincsenek meg. Vagyis van sok minden itthon, mint papucs, törölköző, evőeszközök, amelyek minden háztartásban fellelhetők. De ezek még nincsenek összekészítve. Majd ennek is eljön az ideje.

2 megjegyzés:

  1. Szia.
    Megkérdezhetem a babakocsi márkáját? Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A babakocsi TACO márkájú, azon belül Jumper GT.

    VálaszTörlés